Statutul artistic

   Fac artă pentru că asta simt, la asta mă pricep cel mai bine şi vreau s-o fac la un nivel înalt.
Clujul a însemnat momentul decisiv în viața mea, studiile la facultatea de Arte, specializarea Grafică mi-au demonstrat statutul meu infim raportat la lume si la artă. Tot ce învaţasem până acum a început sa se coaguleze şi să fondeze în conștiința mea sensuri. Profesorii, colegii, persoanele pe care le cunosc și de la care inevitabil învăț lucruri noi, prezintă o reală importanță în formarea mea ca artist iar rezultatul contactului meu cu ei, sunt eu- cel din prezent.
  Activitatea mea artistică momentan se rezumă la temele pe care le fac la facultate şi proiectele personale pe care le valorific asiduu. Temele care mă inspiră le găsesc în mediul care mă înconjoară: lucrurile care îmi plac sau dimpotrivă, cele care mă deranjează, obiecte şi situaţii care doar în mintea mea creează o poveste. Eu cred că sunt o mulţime de lucruri semnificative artistic în lumea în care trăim, nu trebuie neaparat să modificăm realitatea prin sforțări ale imaginarului, prin nereal, pentru că ele sunt sub o altă formă aici, tu ca artist trebuie să le observi şi să valorifici un limbaj prin care acestea se fac vizibile.
Fac artă pentru că am ceva de spus iar posibilitățile de exprimare vizuală mă ajută să comunic acel ceva. În lucrările mele sunt foarte sincer, ele mă pun față în față cu mine și cu lumea, pe când viața reală te obligă să te ascunzi, uneori să fii altul decât ești tu cel adevărat. Dacă cunoşti şi înţelegi lucrările mele, atunci mă cunoşti cel mai bine, prin ele mă descoperi pe mine cel mai direct. Arta este un refugiu pentru mine, îmi este mereu aproape şi la îndemână.
  Pănă în prezent am practicat o mulţime de tehnici precum desen, grafică publicitară, pictură, fotografie şi gravură. Subiectele au fost diverse însă cel mai mult am explorat elementele plastice ale corpului uman. Întodeauna m-a fascinat armonia şi plasticitatea lui şi am încercat să redau acest lucru în lucrarile mele. În prezent mă preocupă fiinţa umană în ansamblu şi rolul ei în societate. Fiinţa umană ca materie, conştiință şi suflet.
  Cred că opera cea mai valoroasă este aceea care îşi atinge scopul propus, nu contează mijloacele şi tehnica, important este dacă ai gasit soluţia optimă şi dacă rezultatul şi-a atins ţinta. Mizez pe un singur lucru atunci când vreau să creez o lucrare, trebuie să gândesc foarte bine conceptul iar tehnica sa fie exact cea mai bună variantă ca s-o pun în valoare, altfel artistul nu-și atinge ținta valorică la care aspiră.